Trots op ons bedrijf en onze tevreden klanten

Kwaliteit, service, flexibiliteit en leveringsbetrouwbaarheid, dat zijn de beloftes aan onze klanten waar wij iedere dag ons uiterste best voor doen.

Hiermee zijn we succesvol en daarom ben ik trots op onze vakmensen en de machines die we tot onze beschikking hebben.

We blijven innoveren en investeren in onze medewerkers, onze machines en werkprocessen. Hierdoor zijn we voor precisie verspaning een vaste partner voor onze klanten.

Ervaren vakmensen

Bij Makomar werkt een vast team van zeer ervaren, gemotiveerde, vakkundige verspaners. Bij elkaar opgeteld hebben we ruim 200 jaar werkervaring.Onze medewerkers zijn gewend om zelfstandig te programmeren en zien het telkens als een uitdaging om complexe werkstukken te maken.

In teamverband werken we aan hoge kwaliteitseisen van onze klanten. Iedereen voelt zich betrokken en verantwoordelijk voor het maken van een uitstekend eindproduct waar we trots op mogen zijn. Passie voor het vak is dan ook een belangrijke basis in ons werk en om je thuis te voelen in ons bedrijf. Niet voor niets zijn de meeste medewerkers dan ook al vele jaren bij ons werkzaam.

Makomar blijft investeren in kennis, bijvoorbeeld door opleidingen over de technische ontwikkelingen in het vakgebied.

Geavanceerd modern machinepark

Makomar beschikt over een up-to-date geavanceerd machinepark waarin continu wordt geïnvesteerd. Alle hoogwaardige verspanende bewerkingen zoals  3-, 4- en 5- assig CNC frezen, CNC draaien, draadvonken, honen, vlakslijpen en CNC zagen behoren tot onze mogelijkheden.

In de geklimatiseerde meetkamer met een 3D meetmachine, een micro hoogtemeter en diverse meetgereedschappen wordt de kwaliteit gewaarborgd.

Met onze ervaring, machines en CAM programmatuur kunnen wij de meest complexe componenten maken voor onze klanten.

Makomar is gespecialiseerd in prototypes, enkel stuks of kleine series met een hoge precisie en moeilijkheidsgraad.

Overige zaken goed geregeld

Naast machines en vakmensen is ook een goede bedrijfsvoering belangrijk voor onze opdrachtgevers.

Ook hierbij geldt….. we doen wat we beloven.

sluiten