Partner voor maatwerk verspaning

Meer dan een leverancier

Het klantenbestand van Makomar bestaat uit een vele internationaal georiënteerde bedrijven en MKB-bedrijven. Onze klanten zijn actief in diverse sectoren zoals farmaceutische industrie, foodsector, textiel industrie, grafische industrie, engineering, meet- en regeltechniek en algemene apparatenbouw.  Een kleine selectie uit de ruim 60 vaste opdrachtgevers: Marel Poultry Processing, Nordson, Bosch, SPG Prints en Mola.

Makomar werkt als een partner en denkt graag mee om te komen tot goede oplossingen voor problemen en uitdagingen van haar klanten. Over bewerkingen, toleranties en kwaliteitseisen worden met de R&D afdelingen en engineers van onze klanten afspraken gemaakt.

Soepele communicatie

Makomar heeft binnen het bedrijfsproces korte communicatielijnen met de zeer zelfstandig werkende medewerkers. Opgeteld hebben we ruim 200 jaren werkervaring in de verspaningstechniek. Als opdrachtgever beschikt u bij ons over één vast aanspreekpunt, wij zorgen intern voor de rest.

Onze medewerkers denken graag mee met een probleem of vraagstuk van onze klant. We vinden het fijn als dit aan ons wordt voorgelegd in de zoektocht naar een efficiënte en effectieve oplossing. Met onze vakkennis, onze machines en ons meetinstrumentarium kunnen we de meest uiteenlopende technische uitdagingen aan.

Met passie voor ons vak doen we wat we beloven zodat klanten steeds op ons kunnen rekenen.

Betrouwbaar en vertrouwd

Door de investering in moderne meer assige bewerkingsmachines en de continue aandacht voor innovatie willen wij een betrouwbare partner zijn voor onze klanten, leveranciers en collega bedrijven.

We zorgen er graag voor dat onze klanten tevreden zijn over wat we doen zodat zij vertrouwen hebben in onze samenwerking, vandaag en in de toekomst.

Service en flexibiliteit

Er wordt met de klant overlegd over de mogelijkheden waarbij er snel en flexibel het interne proces aangepast wordt, zodat een perfecte service geleverd wordt.

Indien nodig wordt er direct geschakeld en tussentijds overlegd met de betrokken engineers van de opdrachtgever.