Gespecialiseerd in hoogwaardige precisieonderdelen

Makomar is een gerenommeerd en modern bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van hoogwaardige precisieonderdelen. Deze worden gemaakt met verspanende technieken en zijn veelal voor industriële toepassingen. Onze producten worden gemaakt in metalen, non-ferro metalen, kunststof en roestvast staal.

Alle hoogwaardige verspanende bewerkingen zoals CNC-frezen, CNC-draaien, draadvonken en zagen behoren tot onze werkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in prototypes, enkel stuks of kleine series met een hoge precisie en moeilijkheidsgraad. Alles wat wij maken is op basis van de specificaties van de klant.

Uitstekende reputatie sinds 1994

Makomar heeft sinds 1994 een uitstekende reputatie opgebouwd en werkt voor bedrijven die al jarenlang onze gewaardeerde klanten zijn. Wij worden vooral gewaardeerd voor onze goede leveringsbetrouwbaarheid, perfecte kwaliteit, prima service en een hoge mate van flexibiliteit. Wij kunnen dit omdat wij een ervaren team van zeer gemotiveerde en betrokken medewerkers hebben. Stuk voor stuk hebben zij een gedegen vakopleiding en een jarenlange ervaring in het vakgebied.

Ons bedrijf is de laatste jaren uitgegroeid tot een modern bedrijf en beschikt over een hoogwaardig CNC gestuurd machinepark. Makomar werkt vanuit een modern bedrijfspand op bedrijventerrein Saxe Gotha in Boxmeer.

sluiten